Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fester, alltid festnätter som ramlande gosse. Tungt huvud, öl.


Stendisco?

Stenar dansar disco
bakom pannbenet,
spyr ut händelser
säger tankar om
enkvällars ögonkärlek.

Ölkärleken till ögonen där
torteras långsamt ihjäl
av torra fyllekyssar,
törstigt hångel
släcker elden som aldrig
började brinna,

något avtändande
ord från ett ökänt
kroppsspråk,
sucka, gäspa, lämna
vingla till törstsläckande i
aluminiumförpackning, knäcka
sig själv,
knäcka en öl.

För trött för att
vakna,
för pigg för att
somna.

Säger inget till mig själv ikväll,
det lönar sig aldrig.
Säger inget till dig ikväll heller,
i min käft finns spärrar.

Några klunkar falsk modighet,
killarnas smink
förstör äkta som
tjejernas spacklade
ansikten.

Stenarna tankar
huvudet med
95bedrägerier falskhet,
oskyddat sex mellan stenar
i mitt huvud,

att dö ut
i enkvällars
ögonkärlek.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 539 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 20:42



Bookmark and Share


  P o e t r y S o f i e
Oh!:) Coolt du skriver,
diggar det grymt mycket!:)
2008-09-22

  Robeine
Värt som fan! Tur att du beordrade mig läsa. Som sagt, värt!
2008-09-22

    KalleLager
Du är så bra jävla att man vill dö. Hälsar Alex och Petter.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg