Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tack till Marilyn Manson för det engelska textbidraget


Sex försök

Hej, jag heter Johan och är 42 år och bor i Lund. Jag har en pojke på 10 år som jag har hos mig varannan vecka.

Allt återkommer ständigt i samma upplaga, samma färg, samma ord, samma tankar. Människor menar samma sak, målar och babblar samma dynga, kretsar kring sina egna spår och tror sig ändå vara oupptäckta genier.

Hej, jag heter Jack_23 och är 42 år och bor i Lund. Jag har ett barpolerat liv som jag har hos mig varannan vecka.

This is the new shit*Stand up and admit*Do we get it? No.*Do we want it? Yeah.*This is the new shit,Stand up and admit.

Hej, jag heter Whatever och är 12 år och bor i ett helvete. Jag har ett kort på mig själv som blir svart varannan vecka.

Vad säger konduktörn när han klipper bröstvårtan i veckans candid porno och upptäcker att låset till hans innersta drömmar aldrig var mer än en papperslapp, skriven av hans föräldrar efter den där leken med kattungen? Och alla hoppar runt i tamburn och bejublar den upplösta perceptionspsykologins hårdaste nöt.

Hej, jag heter Porno_boy och är välhängd och bor i lådan under dig. Jag har en kuk på 38 cm som jag trär på mig varannan vecka.

Jag minns henne och den ryckiga halsföringen, den uttryckliga viljan till stil och vurm för kontroll. Så otroligt charmerande.

Hej, jag heter Ragnar och är till för att älska dig och bo i din ficka. Jag har en terapeututbildning på 12 poäng som jag öser på dig varannan vecka.

Stick your [STUPID SLOGAN] in * Everybody sing

Hej, jag heter heroin och är vad du letar efter och bor i ett gathörn nära dig. Jag har ett samvete på oändliga liv, och jag bryr mig inte.




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 576 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-09-23 12:55



Bookmark and Share


  Ravn Hansen
Oerhört bra!
2010-02-05

    Tteresia
Det här är ju lysande.
2008-09-25

  Inkarasilas
Snabbt hårt vrålat och pungsparkande så det smäller, nerskrivet med vass tunga i handflator och jävla bitterljuvt gathörnsvrål. Nä det är inte mer - finns inget nytt, samma förbannade jord som alltid och de påstådda genierna trampar runt med gamla tankar i nytt fodral, well - gillar dina.
2008-09-23

  dopehat
helt fantastiskt otroligt och allt sånt. älskar verkligen vartenda ord utan att riktigt veta varför. och så älskar jag ju den låten såklart.
2008-09-23

  Lola
GRYMT bra.
Vasst, korrekt, intelligent och direkt.
När du är bra är du så jävla bra.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno