Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sorgen


I sorgen står tiden stilla
det förflutna väcks till liv
i alla våra sinnen

vi stannar upp en stund




Fri vers av carimba
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-07-31 17:05



Bookmark and Share


    Mejja
Ja man måste våga möta sorgen i stillhet. Ge den tid och rum. För sorgen har sin plats i livet likväl som glädjen har sin.
2005-09-03

  Fredrik82
Mina ögon börjar vattnas då jag läser denna, vackert och sorgset på samma gång.
2005-08-11

  Hans w-art Westlund VIP
jag vet inte... den här berör mig, men jag är osäker på om den fångar mig. den får mig åtminstonde att tänka.
2005-08-03

    sphinx
Stillsam reflektion som nog inte är så stillsam. Bra är det...
2005-08-01

    Hiphopstylish
så jävla sant.
2005-07-31

  Amy (F)
*berörd*
2005-07-31

    ej medlem längre
Denna är kort men djup i sin enkelhet
2005-07-31

    torbjorn
ligger mycket i det!
2005-07-31

  Rachel Roth
....och så avgörande att få den tiden att stanna upp...en stund
2005-07-31

  Håkan Eklund
livet rör på sig
fast på ett annat sätt
under sorg.
väl fångat och bra iaktaget
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

carimba