Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Du kanske skulle fråga, varför dricker du ikväll mamma?
För att du skär hjärtat ur kroppen på mej, det skulle jag svara.
Jag dricker för att glömma..eller åtminstone inte tänka på vad du gör med dig själv.
Hur förtvivlad kan sanningen vara?
Hur ont kan den göra?
Det är som att gå till helvetet, se paradiset på avstånd men inte kunna ta sig dit, det är som att veta att man ska dö, men inte hur.
Det är som om någon sakta men säkert sliter hjärtat ur kroppen, som om det aldrig aldrig skulle kunna bli dag igen.
Det är det högsta största skrik en mamma någonsin skulle skrika när bebisen föds, för att sedan tyna bort.
Det är värre än all tortyr tillsammans, värre än brännande eld.
Det du gör med dig själv, varenda stick, är rätt in i kroppen på mig, varenda nervärderande handling är som en våldltäckt på min kärlek, varenda lögn är ett blödande sår.
Vem kan någonsin förstå vem vill någonsin veta
Hur det är att ha en knarkande dotter.
Det skulle jag svara.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-26 21:38



Bookmark and Share


  Rachel Roth
oj, så starkt du beskriver smärtan!
2008-11-28

  Rude Billy
Vad tungt så oerhört tungt och jag föstår delvis din smärta då jag har en bror som har knarkat mycket...
Fint och starkt skrivet!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP