Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är så bra Mamma!

Jag har ätit som jag ska, jodå hyrespengarna finns kvar.
Nej jag har inte glömt att tvätta
och katten har fått lådan tömd
jovisst jag mår bra och jag har handlat
Puss och kram.


Varenda ord är en lögn
Puss och kram.

(ljug gärna men LEV!! )




Fri vers av Yrre VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-27 20:10



Bookmark and Share


  Vildaste
mkt bra på hur ett samtal kan vara med just mamma/vilda
2008-09-27

  Havsbris
ahhahahhaha

jooo varför oroa mamma
men sådana lögner kan
alla leva , ingen blir skadad
och mamma lycklig ;o)

hmmm jag hatar lögner, men
sådana även jag kunde
använda om behövds ;o)

Men någon gång måste man
leva sanningen med, eller
hur? hahhaha

så skönt! Hoppas
den puss och kram är den enda
sanning där då...

pöss o kram ;o)
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP