Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Du.
Du som är allt
all kärlek
tusenfallt.
Dina ögon som tittar
på världen med förundran
din röst som talar
jag beundrar.
Vem är du som finns här hos oss
ett knytt som kanske är lite vilsen
vem är du som stjälper oss
som gömmer sig sig bland viden
Tittut
till dig från oss
du livets stjärnebloss

Jag pussar din mage.
Du är allt tusenfallt tusenfallt!
Vår lille talspråksvrängare
hjärtesprängare!
Ludde Ludde
böjer mej ödmjukt inför
livets mirakel.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-27 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP