Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Dina ögon har fått rynkor, jag såg dom precis nu.
Dina älskade ögon.
Din kropp har förändrats, jag ligger på din mage.
Du har fått grått skägg älskade.
Du.
Du som är allt.
Evighetslöftet, mitt allt
Du.
Jag älskar dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 20:20



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Helt underbart fint...äkta och varmt!
2008-11-14

  Havsbris
jag gör av dina, mina ord,
skönheten kan lämna kroppen
men aldrig ditt inre, om den
fanns från början; ändå att
äldra tillsammans är den
vackrate som finns, den yttre
ska alltid vara vackert vad som
helst...

omtumlande, det berör mig
djupt!!!

tack och kram
;o)
2008-09-27

  Mr Lindemann VIP
omstörtande, revolutionerande, särskilt då i uttrcket
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP