Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten

Jag ser dina fotspår
fast de allt inte syns
och ingen kanske såg
att du gick.
det doftar ännu dig
i vinden finns du kvar
en dröjande smekning
i sanden
men jorden minns din tyngd
fasten lätt och förgätlig
och jag minns din fot
så liten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-27 20:22



Bookmark and Share


  Havsbris
så skönt och vackert,
du värmer och gör en
att le ömt ;o)

kärlek är underbart
eller hur, man känner
den, allt som inte syns
ändå finns!

tack för härliga verser
och läsning!!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP