Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag begär.

 

lär av de andra

men följ dem inte

för du är den sista

framför dig

ligger känslor du aldrig känt

starka krafter knäar dig

bemästra dem

låt dem aldrig få övertaget

du är det sista hoppet

lämna ditt hjärta

stig ner i en tom kropp

sörj inte de förlorade

balansera dig med deras offer

inför varje strid

måste du dö

för att födas på nytt

mörkret kommer att vika undan

tro, och ljuset vänder åter

bannlys fruktan

den är din värsta fiende

du kan förlora allt

om du glömmer kärleken

kom ihåg deras namn

de som dog under dig

res dig, du siste krigare

stå upp och segra

det är allt jag begär

 




Fri vers av Erika H
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 20:54



Bookmark and Share


  berxper
En otroligt bra text!
Att bemästra livets paradoxer!
Det gäller att kunna gå vidare, och framåt, här i livet!

"bannlys fruktan
det är din värsta fiende"
Vi styrs av våra rädslor!

Sen är kärleken grundbulten till allt.
Så klokt!
2008-10-01

    Nattviol
jag menar..
hur klok är inte Du!
med ord
som tagna ur en
sufisk bön
(eller nåt *ler*)

"lämna ditt hjärta

stig ner i en tom kropp"

och jag ryser......

Kraaaam!!
2008-09-29

    Willma
Jag fastnade totalt i denna text.
Man blir tagen, samtidigt är den vacker!
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Erika H