Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Rublevs "Livets pulsslag"
som jag tycker mycket om...




Bidande

Mitt mjuka bo är sorgen efter dig
Där är jag är trygg och varm

Gestalter som vill väl flyger förbi
Matar mig med tro, hopp och liv

Förr eller senare får jag väl fjädrar
och lite muskelkraft

Sedan handlar det om att fatta
vad vingarna är till för




Fri vers av Cinemiracle
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-08-01 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en lång väntan... helt klart och kanske lite svårt att finna lyckan. Bra skrivet, den skulle varken kunna vara längre eller kortare än vad den är.

denna dikt tilltalar mig!
2005-08-06

  Rublev
Tycker mycket om din också! :)
2005-08-02

  stella
Mycket bra liknelse om hur handikappande och förlamande sorgen kan vara. Slutklämmen är tragikomisk.Snyggt!
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle