Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är på bushumör:D Varför? kan man undra . . . *måste man förklara allt här i livet?* :) En hund som heter Danke skällandes skvallrade:D


Köper du den? (En fråga)





De upplysta dominanta undervisarna
samlade all navellud de hade och
färgade den rosa.

-  Vem köper deras sockervadd?

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-01 18:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tror således det är alla doktorer i foílosofi, faktiskt
2008-10-02

  Blåbäret
så ljuvligt ...heja...mera...lovely...behöver inte förklara mera :)
2008-10-01

  Michaela Dutius
Ja vem...den frågan instämmer jag i.
Väl poetat!
2008-10-01

  Måna N. Berger
Urk! Nä! :)
2008-10-01

  Leif Furstedt
Gillar tanken, kul...
2008-10-01

  Inkarasilas
I helvete att jag gör nej nej nej neeeeeej sockervaddsfluffnavelludd oho, tomtar knullar baklänges !!!
2008-10-01

  Regular
Ingår ballong? ;-)
2008-10-01

  Larz Gustafsson VIP
Det gör dumanister och flumanister som bara vill höra sådant som kliar i öronen.
2008-10-01

    ej medlem längre
Ja varför? Många frågetecken i din text.. .. Du svarar själv genom att vilja förklara varför man alltid vill förklara*ler*
Människans lust att undersöka allt är gränslös och evig.. om ej alltid nyttig
2008-10-01

  aol
det vete fan ler stort bravo
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman