Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Ramadan slutar

 

 

En välsignad månad

fylld av

kärlek

tillbedjen

värme

tro

och

ro.

 

Ramadan besöker alltid

våra hjärtan

år efter år

och

tar farväl

med

en högtid.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 794 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-02 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal