Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig är Du.

 

skulle vilja somna in

i dina oändliga

ögon

 

De ögon som

smeker

mig

och får mig

att blomstra.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 795 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-02 23:22



Bookmark and Share


  REYES
fan vad fint...bra skrivet
2008-10-14

  papessa
det vackraste av allt är kärleken som får oss att blomstra och som vi vill läsa i den älskades ögon
2008-10-03

  Per Rydberg
Du beskriver längtan så skälvande vackert!
2008-10-03

  DanSan
****************************

Underbart vackert så sköna rader!

****************************
2008-10-02

  * Ammi *
så vackert min vän!
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal