Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En handfull kel..

 

här är han

flyktig som doft av dagg
kärleksord i mitt undrande sinne

flödande njutning
släcker min törst

 

han kallar mig eld..

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-03 15:20



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Oj, den här var härlig!
2008-10-06

  Lejonhjärtas poesi
Eld, ja denna passionerade eld!
2008-10-04

  Kim VIP
Ja de fyra elementen är viktiga!
2008-10-03

  aol
härlig passion
läs min dikt älska som ett kompliment till din fina
2008-10-03

    vide
låter som en skön lycklig nykärlek ;-)
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus