Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängkläder

Just nu tvättas våra lakan

I dem har jag förlorat
min sista doft av dig




Fri vers av Cinemiracle
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-08-02 12:22



Bookmark and Share


  Smultris
När jag läst dina andra dikter så tar den här så oändligt mycket hårdare...
Detta är inte en vanlig kärleksdikt...detta är gripande smärtsamt.
2005-08-07

  Rublev
Starka ord!

Minns min pappas dödsbädd
Flera timmar efter att han gett upp andan
kunde jag känna värmen från honom, när jag stack in min hand under hans rygg...

Men minnena lever och hoppet!
.
2005-08-02

    Pernilla Lindholm
usch, visst är det hemskt? Bra fångat i alla fall, den här dikten kändes verkligen...
2005-08-02

  madinsane
en riktig tårdrypare som samtidigt skiner av styrka. starkt jobbat!
2005-08-02

  Markattan
Så vemodig och sorgligt, men ack så väl beskrivet.
2005-08-02

    ej medlem längre
Men åhh vad sorgligt skrivet, men bra fångat!
2005-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle