Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickpunkt..

 

Det sitter en kvinna på stranden i vindens
första morgonbrus

solen nuddar hennes tysta fingrar

hon täljer
andra

 

minnen

 

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 15:21



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
stark och vackert porträtt
2008-10-04

    vide
"i vindens första morgonbrus"... tycker om de orden. Jag associerar till det där att "idag är första dagen på resten av ditt liv" och så står det där "första" i stark kontrast till minnena...
vilket skapar dynamik och styrka i din dikt!!!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus