Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv faller mjukt när färger föds...

 

luften är full av ostyrig längtan
andas långsamt i natten
tämjer sobra känslor
i spänd vävs djupa toner


kyss eld till mina ord

dra fingrar genom mitt hår
knyt upp mitt band
värm mig med din hud


gömda sånger tassar fritt
i utsträckta längtansnätter


löv faller mjukt
när färger föds

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 658 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-10-10 12:14



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja.. den är fin den här, mjukt och varsamt smeker dina ord..in i mig och värmer gott.
2009-09-15

  Saramaria79
den här har jag missat, är mkt glad att jag nu hittade den, för det här är ljuvlig poesi!
2009-09-13

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
Väcker känslor och färger
som en frisk höst vind
virvlar upp färgsprakande löv
i solljuset.
2009-09-12

  Eaglemountains VIP
mmmm.så vackert....jag känner.....och lever i orden......
2008-10-10

  Fånga dagen
Vackert och innerligt
mvh ak
2008-10-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Regn & Grus!

Härliga bilder och metaforer, gillar hösten ännu mer med dina ord! Hälsar Fredrik
2008-10-10

    vide
den här dikten får mig att tänka på ensam nattvaka med stor längtan... och längtan är ju mjuk och skön.... när den inte förmörkas av saknad....
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus