Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När barnen sover

Minns du de varma försommarnätterna
i början av nittiotalet, älskade?

Barnen var små och sov i våningssängen
Vi vattnade trädgården i blått midnattsljus

Luften var ljummen och alldeles torr
Vi var lyckliga då, såg inga framtidshot

Mer än torkrisken för vårt nya körsbärsträd
som vi ammade med trädgårdsslangen i jorden

Det är bara femton år sedan vårt lilla träd
Nu är det en jätte som tigger om sågen




Fri vers av Cinemiracle
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-08-04 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skriven dikt om sommarminnen tillsammans med en kär person...
2005-08-04

    ej medlem längre
Hjärtskärande sista rad...
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle