Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stinget - hungern

Jag har inga tänder kvar,
men munnen gapar och glappar.

Hade jag ändå en streckgubbsmun.

En streckgubbsmun med muntert streck,
med sorgset streck, med liknöjt streck
ett streck bara!

Och inte detta gapa och glappa.
(Jag har ju inga tänder kvar.)

Men stinget, hungern.
Stilla hungern.

Muta, (mäta)
matta, (mäta)
mätta. (mäta)

(mäta)
stingethungernstingethungern,
hungern.

Varken tänder eller streckgubbsmun
bara gapa
(glappa)
gapa (glappa) GAPA
glappa glappa glappa glappa (glapp glapp glapp)



GAPA.

(ner för hakan rinner allt,
i floder och kanaler,
mjukdelsklumpar)



GAPA
jag har inga tänder kvar.




Fri vers av StGeorge
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 17:22



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Det här var speciellt lustigt skrivet. Tilltalande på ett väldigt eget sätt.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

StGeorge