Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiotförsäkrade och idiotförklarade texter (en rad)










*Behöver jag skriva mer än så?*

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-16 17:42



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du behöver skriva mer, vem ska annars fylla världens förråd av starka ord?
2008-10-16

  Jan Linderoth
Ja.
2008-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är nog
allt tog!!!!!
2008-10-16

  Regular
Att nåt så kort...kan säga så mycket ;-)
Applåd
2008-10-16

  ¤Anne¤
He he he,glimten i ögat! ja det korta kan bli lite för kort ibland, roligt, :-)
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman