Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så blir det minnen


Timglas



Tid rinner mellan fingrarna


Förspills till verkligheten


Lämnas kvar på vägen




Fri vers av Mymlan.
Läst 513 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-16 16:30



Bookmark and Share


  Roula O
vackert!
2009-03-01

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mymlan.