Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden i hennes längtan

Skuggfria nätter
virvlande mellan lätta dun
och fuktig bomull

Allt är fyllt av
hans närhet

Han finns på hennes hud
värmer försiktigt
smekande

Han andas i hennes öra
andetag rytmiskt vävda
utav längtan
kysser han hennes
hals

Strimmor av det ljusband
som vandrar över stjärnhimlen
tar henne i sin famn
då ensamhetens stormar
blåser in

Ljuset speglar sig lekfullt på
hennes kropp
reflekterar varje liten nyans
i hennes hud
som längtar efter hans
beröring

Hennes ögonlock faller
och hon låter honom komma
åter
i drömmarnas himmelska
paradis

tills vidare i det oändliga
om han behagar
vara den del i hennes dröm
som är saknaden i hennes
längtan




Fri vers av pussflufftess
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 16:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert och samtidigt melankoliskt.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

pussflufftess
pussflufftess

Mina favoriter
Närhet