Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsättning . . .


Är man inte försäkrad. . .

 


 

 

Då är risken stor
att

man blir idiotförklarad!

Men från vem?

 Det är frågan . . .

(((svaret finns inom dig)))

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 18:57



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Man kan faktiskt bli FÖR säkrad också!
2008-10-16

  Måna N. Berger
Ska jag berätta en fruktansvärd hemlighet? Det finns inga försäkringar!
Tro på dig själv bara!
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Idiotförklarad blir man ändå.
2008-10-16

    ej medlem längre
"Människan har vant sig att håna det hon inte förstår" Så det där med att idiotförklara andra... kan bli en bumerang
2008-10-16

  ¤Anne¤
gott med mera!
Tackar!!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman