Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå ut

så kom den dagen på nytt
den märktes ej
den var
oväsentlig

gav inget
annat än
segt torkat klister
och nedräkning

avvaktat genomlidande
mot nästa dygn
när ännu orkeslösheten
håller greppet




Övriga genrer av jardan
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 19:25



Bookmark and Share


    Bim
..segt torkat klister
..var det en sån där dag som inte ens hade något namn...en sån som man bara vill vika ihop och lägga bland gamla tidningar...
okej det kommer fler ,-bättre
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan