Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetskap

Några saker vet jag

I mitt hjärta kommer alltid att finnas ett vemod
Det gör inte ont för alltid men det finns

Det vemodet är min kärleksgåva till dig
Jag ber till Gud att det inte skall vara till hinder

I mitt hjärta kommer alltid att finnas en längtan
Den kommer att vara hanterlig så småningom

Den längtan är min kärlekssaknad av dig
I bönen, önskan om att hjärtat har mer plats

I mitt hjärta kommer alltid att finnas en liten värk
Den kommer inte att behöva behandlas

Den värken är min kärlekspant för evigt till dig
Jag ber att den inte skall göra mig ensam

Det är allt jag vet just nu




Fri vers av Cinemiracle
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-08-05 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle