Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången

Din sista helg i livet åkte vi motorcykel
Vi åkte långt ner till Småland på jätteträff
Du fick bo i tält som du älskade
Jag fick dricka pilsner - min hobby

Vi lät oss gå och drälla i lugn och ro
Tillsammans skrattade vi med vänner
Vi höll varandra i handen och vänslades
Nästan som om vi var nyförälskade

Jag minns att jag var alldeles lycklig
att få vara med dig och att hålla din hand
Jättesent gick vi och lyssnade på en konsert
Sedan sov vi i vårt nyinskaffade pyttetält

Dagen efter åkte vi hem i regnet
och jag ljög mig fri ur en poliskontroll
När vi kom hem igen älskade vi
För allra sista gången

Det är väl inte så konstigt
att jag helst vill dö med dig?
Men kärleken till barnen ger mig kraften
precis som du skulle vilja

Den besegrar min längtan!



Fri vers av Cinemiracle
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-08-05 16:31



Bookmark and Share


  Rublev
naket och varmt om livet som det är, när det är som finast: underbart och smärtsamt...

funderar:
"Vi läts gå och..."
"Vi tilläts gå och..."
"Vi lät oss gå och..."
2005-08-12

  Smultris
Kan inte hjälpa att tårarna glimtar till när jag läser detta...

Kan inte heller hitta ord för att beskriva känlsan jag får av din text...

Vill bara säga att jag känner...med och för dig...

Fortsätt kämpa.
2005-08-07

    ej medlem längre
Berörande, speciellt:
Din sista helg i livet åkte vi motorcykel
&
När vi kom hem igen älskade vi
För allra sista gången
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle