Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ya albi - mitt hjärta

habibi - älskling




Honungsfärgade ögon

 

Ya albi hur kan du

få mig att sväva på moln,

du behöver bara titta på mig

och jag flyger.

 

högt högt upp

bland

stjärnorna.

 

Dina honungsfärgade ögon

är magiska habibi,

när jag tittar in i dem

smälter jag.

 

dina honungfärgade ögon

dödar mig

 




Fri vers av Manal
Läst 717 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-18 21:02



Bookmark and Share


  wellness tina
du skriver helt underbart!

tack för att jag fick ta del utav dina dikter.
forts. me detta.

du e super.
kram vännen
2008-11-26

  Sikska
Så vackert! Kan inte fatta hur någon kan skriva så vacker
om jag kunde gråta skulle jag göra det. Så fint :D
2008-10-24

  * Ammi *
vackra kärleksord
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal