Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och det glädjer mig


Du är annorlunda

Fast du inte ville ha mig, fast du inte ville
dela delar av ditt liv med mig..

.. så glömmer du mig inte. Du hör av dig.
Du får mig att må bra, och du behandlar
mig som ingen annan behandlat mig innan.

Du är en männika av den bästa sorten!

Jag glömmer dig aldrig..




Fri vers av RebeckaNilsson
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-08-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RebeckaNilsson
RebeckaNilsson