Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och stark

Den som fått leva i sann kärlek med en annan
är stympad till spillror när kärleken bortrövas

Den som fått sjunka i en annans själ och vara hel
är dömd att för alltid vara halv när själen flyr

Fjättrad fast till jorden av en obeveklig insikt
Ensam och stark är aldrig fri




Fri vers av Cinemiracle
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-08-06 12:33



Bookmark and Share


  stella
Exakt.Men stark är man ju inte direkt,fast man klarar det man måste.Som att uppbåda tillräcklig styrka för barnens skull.Bra beskrivet hur man fjättras av ofriheten.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle