Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hos okunniga överklasspoeter


anarki säljer hos okunniga överklasspoeter

i mina kontaktannonser kräver jag att du kan ha sympati för mina underverk

jag skulle kunna döda för
ett stabilt tillstånd då förväntningar & förhoppningar
endast fanns på ditt badrumsgolv


jag är livrädd för att bokstavera kärlek & du ska veta
att jag
jag
skrapar på vattenytan & målar löven efter humör



jag kan segla min tunga över dig & undra hur dina slag känns som kyssar

när du förolämpar
sitter jag med vinterminnen & leker charader
om min framtid med självömkan som högerhand

&
när polisen överväger rakblad


kommer jag med hollywood-kärlek





Fri vers av Frederick
Läst 646 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-10-21 20:30



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Hett i klartext mycket välformulerat och pang på tjoff! gillar jag!!
2008-12-13

    sundance-kid
Jag hade innan en favorit poet här på poeter.se,
men jag tror jag har en ny !
bokmärker :*
2008-12-09

  dansa som dom andra
perfekt.
2008-12-08

    johanna1234
wow. du är grym.
älskar den här texten.
hade jag en hatt tog jag av den för dig och kastade den all världens väg.
2008-12-05

  Cizzi
snyggt, ! du får verkligen till det!
2008-11-25

  KevinBroberg
Så jävla rätt allt i texten, kommer njuta länge av det här!
2008-11-17

  Ordregnspoeten
Anarki utesluter demokrati och det är nog bättre vi funderar över hur vi vill ha demokratin som ändå ska betyda att vi strävar efter jämlikhet till skillnad från de borgerliga som har en tendens att vilja skapa skillnader som kommer de rika till del och fråntar dem ansvaret medan vi som kämpar i botten får ta hela lasset.

Det är inte lätt att kritiskt granska ett politiskt system men vi bör göra det oftare och dessutom utnyttja våra demokratiska rättigheter att yttra oss.

Den romantiska hollywoodkärleken kan slänga sig i väggen.

Kristina
2008-11-16

  Little missSunshine
Fantastisk.

"kommer jag med hollywood-kärlek "
"jag är livrädd för att bokstavera kärlek & du ska veta
att jag
jag
skrapar på vattenytan & målar löven efter humör"

Inser du hur bra du är?
2008-11-05

    Sandrew
FREDERICK. Du är som "5 läsvärda texter", eller vad det heter!
Och du är sjukt bra!!!!!!!!!!
2008-10-22

  © anakreon VIP
Vad texten har med rubriken att göra övergår mitt intellekt.
2008-10-22

  Mats Henricson
Intressant 2000-tals-poesi, späckad med metaforer och satiriska "insinuationer" ! Fascinerar ! Om än lite "småsvårt" för en gammal rebell....
2008-10-22

  VampyrÄngel
APPLÅD!!
wow wow wow.
Alla ord är för små,
wow wow wow.
2008-10-22

  Gravitation
du har lyckats än en gång!
och det är lycka att läsa dina ord
även fast dom slår hårt ibland
2008-10-21

    noper
Starkt!!!
2008-10-21

  lyckeli
...jag är livrädd för att bokstavera kärlek... brännande igenkännande.
2008-10-21

  Svartsilver
ett klart bokmärke!
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Frederick
Frederick