Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst - Haiku

 

prassel bland löven

spetsig terrierprofil

koltrast sprätter loss

 

 




Bunden vers (Haiku) av Erika H
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-20 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Möte hund-fågel...
Häftigt!
2008-10-21

  Regular
Fin vardagsskildring som du med få ord lyckas måla upp
Applåd
2008-10-20

  Bjarne Nordbö
Helskön.
2008-10-20

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
- koltrast sprätter loss

ler åt bilden :)
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Erika H