Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Standardlir

Vill hata, hämnas, slå, knäcka näsben, vrida leder
Vill rättfärdiga mig med medeltida metodik

Vill sparka, krossa, hata, skrika, skära, bränna
Vill njuta ränta i senor, blod, smärta och död

Fast hur gör man, när ingen finns att hata?
Hur lirar man ett livsspel, där alla förlorar?

Kanske som man borde fixa alla lir i livet?
Med kärlek och en stilla vädjan

En liten ynkebön om att räcka till och att orka
Jag får väl backa från inledningen...



Fri vers av Cinemiracle
Läst 310 gånger
Publicerad 2005-08-06 19:54



Bookmark and Share


  Cinemiracle
Jag hör och jag lyder ;-)
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle