Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiondet

Om jag ägde ett tionde av din kraft
och en hundradel av din kärlek,
du som är mitt livs älskade

Då skulle jag kunna vara grunden
i en ny trygghet för våra barn
och en solid utpost för dem

Jag måste sluta gråta efter dig
Fokusera på oss som är kvar
Hjälp mig, min älskling...




Fri vers av Cinemiracle
Läst 337 gånger
Publicerad 2005-08-06 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle