Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B+

tårar i besvikelsens fotspår, ilskan orkar inte
med möda räcker krafterna att ta sej ur bilen
funderingar om oturen var närvarande,
när diagnosen delades ut
bättre att springa genom eld än att gå,
då hade det varit över
försöker hitta spår av tacksamhet,
möjligheten till påfyllning av blod
två påsar B+ tack
ser fram emot fredagens fiskgryta på Stadshotellet




Övriga genrer av jardan
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 19:33



Bookmark and Share


    Bögen
En mycket stark text vars innehåll gör det är svårt att förhålla sig till den som enbart text...
Stor kram vännen!
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan