Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andas

 

Saknar att

andas

dig

 

När jag

som mest

behöver

dig-




Fri vers av Manal
Läst 809 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-23 21:54



Bookmark and Share


  Connie
Underbart vackert, men saknaden kan vara svår!
2014-06-17

  Den outtalade
Jag älskar den här så mycket just nu. Och jag läser den med beundran såväl smärta. Tack!
2011-03-18

  Lina Olivia
Kärlek. Vackert!
2010-07-28

  * Ammi *
ja så är längtan ..
2008-10-30

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-30

  Per Rydberg
En sanning som du klär i vacker språkdräkt!
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal