Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till bevis

Så mycket att bevisa

fast ingen begärt validering

Så många affischer

fast annonspelaren är fylld

Så mycket tomrum att fylla

trots fulla kalenderblad

 

Och ändå...

 

Ingen bevisning behövs

för den som tryggt vågar vila

Ingen reklam

för den som vet vad hon är värd

och ingen tomhet mer som ropar

när rötter sträckts mot djupen

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-25 14:00



Bookmark and Share


  Mona*
Underbara slutord!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena