Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*suck*...


Jag ligger platt på din tallrik

Vill du ha mig på din gaffel
och ta en tugga då och då.
Jag ligger platt på din tallrik
som de smulorna små.




Fri vers av Andersx
Läst 571 gånger
Publicerad 2005-08-07 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag hoppas att hon föredrar att avnjuta dig utan gaffel...
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Andersx