Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vem.... ?


Den är inte speciellt lång

Kan ni gissa vem
som bärs av storlek fyrtiofem

en läcker ölmage som putar
en hängpung där magen slutar

hjässan under hans tunna hår
smeks av vinden där han går

107 kilo försoffad kropp
kommer ur soffan med ett...plopp
han har en lagom liten snopp

Den är inte speciellt lång
-men-
smal det är den kan jag lova

Vem är det som fått denna gåva...?




Fri vers av Andersx
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-08-07 20:06



Bookmark and Share


    n.
hahaha
du är rolig :)
2005-08-11

  Smultris
*Gillar hur mycket som helst*
2005-08-07

    ej medlem längre
Hmm... ja, inte kan det vara du i a f, eftersom du ligger PLATT på nåns tallrik...
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Andersx