Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mej gärna lite feedback nu om hur man riktigt gör detta..


Haiku försök 2

Frostgisten surgubbe ser sina åkrar
säd som fruset vippar årets omogna ax
Spottar snusstråle på vita marken




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 09:13



Bookmark and Share


  Njord
Haiku är egentligen 3 rader
med 5 stavelser i första 7 i andra och 5 i tredje

Din dikt är ingen haiku men fintskriven
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP