Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av vårt vi

Du rammar mina drömmar
vräker dem kvickt omkull
inte för att du ville
utanför sakens skull

Att snöiga vita små drivor
ska ruska liv i mej
jag väcks av tusen små vita
för det tackar jag dig

Sen ligger vi där och tittar
på himlens fyrverkeri
och frosten som rimmar dina glasögon
visar bilden av vårt vi.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP