Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läxläsning

Varför stannade jag aldrig upp
och njöt av det lilla i nuet
som du så ofta bad mig?

Körde istället livet på turbofart
Tog mig sällan ro att lyssna
på din visdom min älskling

I de små stunderna av stillhet
fanns ju kärnan till själva livet
Livet med dig och våra barn




Fri vers av Cinemiracle
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-08-08 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle