Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vita björken

 

 

intill äventyret står jag
med kylan i halsen
flåsar

vintervitt och kindrött



hjärtat
som ett klockslag
som ett slags påminne
om vinnande
vindvinande
tid

 

du
jag kramar dej varm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-29 19:39



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Känns naket och äkta detta. Tycker om dina nyord och lek med uttryck. Det är så nya åkrar plöjs. Fint.
2008-11-02

  Micael Axelsson
En härligt härligt stor och värmande trädkram! Där kan man hämta kraft, under tiden man tar del av skogens lugna sträckta armars grenar.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson