Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg du mig.

Falkblicken.
Den där genomträngande.

Längst under sängen med det tvärrandiga överkastet
Bakom låga lådan med gamla prydnadssaker

Såg du

Mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-10-30 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP