Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 6

Månstrålesken se

snöbjörken bugar sin gren

för Kung bores hov.




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-10-30 19:17



Bookmark and Share


  Njord
Bra haiku särskilt sista raden. Böjer tror jag att det stavas.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP