Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hell dig.

Kära kollega.
Jag tackar dig för din medverkan!

Ditt otroliga engagemang, alla de timmar du stått till mitt förfogande.
Din oförtrutenhet, ditt idoga samarbete och alla de
gånger du mot alla odds hittat saker.se

De gånger du tröstat övriga i företaget, inklusive mig när du påbörjat virusscanningen och helat oss.

Hell dig.

Min dator.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-10-30 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP