Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så måste jag.

Det jagar mej, det där
Du vet att längtan
kan vara svårt att förstå

Nån har sagt mej så

Du vet att när
Du gör allt så där
Så är det konstigt på nåt sätt

Nån har sagt mej så

Och så står du och beundrar
allt knasigt som surrar
och ställer dej på knä

Vad har jag sagt om det där?

Och så måste jag
jag bara måste säga att
Det är fel det där

Och Vad har jag sagt om det här?

Då håller du mej du håller
och jag låter mej hållas
jag ler och vi

vet att nån sagt om oss, det där.

Oss




Fri vers av Yrre VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-10-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP