Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där tavlan?

Den där tavlan
Den där med himlen och havet på

Seglade du där?

Kände du vattnet som stänkte i ditt ansikte
Vinden som tog tag i ditt hår.

Levde du då?

Kände du oemotståndligheten
visade du dina drömmar, levde du då,
gjorde du?

Den där tavlan




Visade du den mej,
Någonsin?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-10-30 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP