Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så liten

Det var inte sagt
det osägbara.




Bara antytt




Men jag trodde på dig jag
trodde vart undflyende ord jag sprang efter dig, i desperation jag gav dig

Allt.

Jag blev så liten. Så liten du lilla

Så liten.










Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-10-30 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP