Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag älskar dig!
Så sa vi till varandra ibland
Kanske inte tillräckligt ofta
Men vi sa det!

Jag saknar dig!
Är den enda fras som maler
Kommer jag igen att få höra
Jag älskar dig?




Fri vers av Cinemiracle
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-08-08 17:55



Bookmark and Share


  eee
Lyssna till vinden.....
Hon säger det om och om igen!
Jag älskar dig!
Kanske kommer en annan kvinna att säga dessa ord till dig en dag, bara Gud har svaren min vän!
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle