Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ju slutat snusa.

Här stod du.
På höga klackar utan vingel på benen
Rakt starkt och modig.
Så stolt (och det med rätta)

Du har ju slutat snusa.
Mellantjej, från hjärtat, grattis.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-10-31 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP